www.kroegpagina.nl/polobar

Omschrijving

Stijlvol en sfeervol café in hartje Haarlem, dichtbij de Grote Markt, in de bekendste horecastraat van Haarlem met veel restaurants en mooie cafés. 
Een café waar het gezellig is om een borrel te drinken maar ook om een leuk feestje te bouwen. Muziekkeuze is tijdens borreluur en begin van de avond rustig en achtergrond. Later op de avond nadrukkelijker aanwezig (zeker in het weekend) met muziek uit de 70-er & 80-er jaren (oude dance classics en discohits) en de 'lekkere moderne'.

Routeomschrijving

In het centrum van Haarlem naar de Grote Markt gaan, vanaf de Grote Markt naar de Oude Groenmarkt toe lopen, de Lange Veerstraat in en dan is het de 3e zaak aan je linkerhand. Parkeren kan het beste in een van de parkeergarages in Haarlem welke aangegeven staan. Voor een uitgebreide route kunt u hier klikken.

 

Faciliteiten

Terras en TV scherm aanwezig. Eventuele zaalverhuur voor 100 man, dit kan op afspraak. Ook een besloten borrel is eventueel mogelijk. Bieren als Palm en Wieckse Witte kunt u hier ook verkrijgen.

Bijzonderheden

Het café is geheel ingericht naar de naam, waardoor er een unieke en sfeervolle zaak is ontstaan, zeker een bezichtiging waard.

Publiek

Divers gezelschap. Belangrijke doelgroepen zijn studenten, werkende jongeren, 'borrel publiek' zowel zakelijk als privé.

Specialiteit

Omdat het café al om 16.00 ur geopend is kun je prima terecht voor 'de borrel' en de borrelhapjes. Verder kan je als (studenten)groep 's avonds goed terecht en is het zeker feest op de vrijdag- en de zaterdagavond.

Opmerkingen

Vrijdagmiddag: gezellig borreluurtje

Adresgegevens

Café de Polobar
Lange Veerstraat 9 zwart
2011 DA Haarlem
Tel. 023-5328309

Homepage: www.kroegpagina.nl
/polobar

Email:
polo_bar@hotmail.com 

Contactpersoon:
Bert v. Kesteren

Brouwerij:
Heineken


Openingstijden
Ma. gesloten
Di. 16.00-02.00 u
Wo. 16.00-02.00 u
Do. 16.00-02.00 u
Vr. 16.00-03.30 u
Za. 16.00-03.30 u
Zo. 16.00-02.00 u

Vooraanzicht


Vooraanzicht Polobar
© Kroegpagina.nl | Recensies | AgendaAanmelden | Mail ons